Side 1 af 1

NYLAKERET TANK IVYGREEN

: søn 5. okt 2014 11:28
af FOLVA
Her er så resultatet af min tank til projekt dexta Yamaha fs1 k1 78. Jeg blev færdig med at lægge sidste lag klar lak oven på Yamaha transfers i går sidst på eftermiddagen. Efter den sidste gang vådslibning i klarlak, monterede jeg Yamaha mærkerne i en mild sæbevands opløsning, og herefter stod tanken så i 25 graders varme i næsten en hel uge for at sikre sig at mærkerne sætter sig ordentlig fast på tanken, inden sidste tynde og fine lag klar lak.
Jeg var så heldig at kende en autolakere der havde blandet denne farve, og havde en slat i overskud han ikke skulle bruge, så denne slat kunne jeg bare få. Den har koden JT3, og det er en nissan farve.
Mærkerne har TRS leveret og de er bare supergode at arbejde med.
Bravo Christian. :(y)

Re: NYLAKERET TANK IVYGREEN

: søn 5. okt 2014 11:44
af juhl-drengen
Mums!! Lige til at slikke af, godt arbejde! :-)

Re: NYLAKERET TANK IVYGREEN

: søn 5. okt 2014 12:03
af SigSauer
Flot :bravo

Re: NYLAKERET TANK IVYGREEN

: søn 5. okt 2014 12:21
af Tottenham
Så røgen hagen ned i bordet igen :thunge

Re: NYLAKERET TANK IVYGREEN

: søn 5. okt 2014 15:20
af Kim B S
Hej FOLVA.
Rigtig flot tank du har lavet. :bravo Det lover godt for udseendet af din Yamaha, som jeg glæder mig til at se det endelige resultat af. :D
Hilsen Kim.

Re: NYLAKERET TANK IVYGREEN

: søn 5. okt 2014 15:27
af Nabo Jan
Jeg synes ubestridt at det er den fedeste farve til en Yamaha, flot arbejde :(y)

Re: NYLAKERET TANK IVYGREEN

: søn 5. okt 2014 18:35
af FOLVA
Tak for komplimenterne alle Zu sammen. Men den bliver ikke klar før til foråret 2015, der er deadline omkring april - maj måned, herefter skal den køres til lige så stille med nogle korte ture i begyndelsen.
Jeg mangler stadig at købe en del stumper hjem til den endnu, men i dag fik jeg leveret en rigtig flot original sidestøttefod af min nevø dexta, som han ikke selv havde brug for. Tak for den dexta, overvejer egentlig om det er nødvendig at sende den til re-galvanisering, for den blev sgu helt hæderlig efter en gang rengøring, med efterfølgende polering.