Side 1 af 1

Yamaha FS1 76 på Als

: tirs 7. jul 2009 11:50
af Tuddi
Hey.
Så synes jeg det var på tide at få min 4-gear op på forummet :b
Og på det sidste billede er efter 1. dag jeg havde den med oppe på min skole, og det er ikke den eneste ridse :( men det er åbenbart straffen for at køre på den i skole :( :( :( :evil:
Men håber i tar godt imod den :D

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede

Re: Yamaha FS1 76 på Als

: tirs 7. jul 2009 12:36
af Kim B S
Hej Tuddi.
Det er da en rigtig fin Yamaha du har der. :wink: Som du har opdaget, skal man passe på hvor man parkere sit køretøj. :( Det er desvære ikke alle som behandler den lige så godt, som vi selv gør. :( Men det er da godt at din Yamaha kun har fået en lille ridse, i forhold til hvad der kunne være sket. :wink: Det kan trods alt repareres. :wink: :D
Hilsen Kim.

Re: Yamaha FS1 76 på Als

: tirs 7. jul 2009 12:50
af Tuddi
ja det jeg har taget billede af er en lille ridse, du skulle se på toppen af tanken, der er der en der har ridset med en nøgle langs tanken :cry:

Re: Yamaha FS1 76 på Als

: tirs 7. jul 2009 13:03
af Lars_XCIII
det er en fin yamaha du har der, den er pæn og velholdt :D , det er bare ærgeligt at der er en der har riset i tanken :x , han skulle ha et par på hovdet :evil: :twisted:

Re: Yamaha FS1 76 på Als

: tirs 7. jul 2009 13:04
af Tuddi
tak tak, der er bare en del rust på men det ska væk :D

Re: Yamaha FS1 76 på Als

: tirs 7. jul 2009 13:18
af Kim B S
Tuddi skrev:ja det jeg har taget billede af er en lille ridse, du skulle se på toppen af tanken, der er der en der har ridset med en nøgle langs tanken :cry:
Hej Tuddi.
Det er godt nok trals, at der er nogen som ikke kan holde fingerene for sig selv. :evil: :twisted:
Hilsen Kim.

Re: Yamaha FS1 76 på Als

: tirs 7. jul 2009 13:30
af Yamaha FS1 50SS
Hej

fin yamaha du har :D ,,,, ja det er pisse træls at nogen går og laver den slags numre med at ridse i alting,,, de må fandm.... kede sig fælt,,, :roll: en lokal auto forhandler heroppe måtte forleden sende 20 fabriks nye biler til omlakering de var ridset med nøgler og knuste flasker og gået på taget osv.,,, :evil: og det er også pi... ærgeligt når det også går udover dem som bare vil passe på sine sager ligesom dig ,,, og det værste er at hvis det går ud over de bøller selv ,,, så hyller de som stukne grise over at nogen kan finde på det :evil: :roll:

Re: Yamaha FS1 76 på Als

: tirs 7. jul 2009 13:54
af Denno
Ser rigtige godt ud, bare synd med tanken, ham må vi lige have smidt rundt :evil:

Re: Yamaha FS1 76 på Als

: tirs 7. jul 2009 15:05
af tøffe
ja den ser god ud men det er træls de gør sådan noget med lakken men de skulle sel have lov til at stå ved malern og lave lakeringen om og om til det lykkes at få et god resulotat ud af det i gen for det enste de har respet for er arbejde sådan nogle møg hvalper :twisted: men har ondt af dig at du ikke kan have et stykke pæn yamaha for dig selv men held og lykke med den mvh tøffe