Side 1 af 1

tillykke til onkel folva

: tirs 23. jul 2013 20:17
af dexta
Tillykke med de 2 4taller onkel :flag

Re: tillykke til onkel folva

: tirs 23. jul 2013 21:28
af strynboen
tillykke til katoflen...får han en honda i gave..han har jo ikke så mange

Re: tillykke til onkel folva

: tirs 23. jul 2013 21:53
af Kim B S
Hej Folva.
Tillykke med fødselsdagen. :BIRTHDAY Jeg håber at du har fået en rigtig god dag. :flag :BALLOONS
Hilsen Kim.

Re: tillykke til onkel folva

: tirs 23. jul 2013 23:35
af FOLVA
Tak for fødselsdags hilsnerne, og det har været en rigtig fin dag, sikke da et herligt vejr, jeg må vist have opført mig ganske pænt med sådan en sol fra en total skyfri himmel. Bare ærgeligt at man ikke har ferie nu, men jeg har 3 uger tilgode i august, og der plejer bestemt at være nogle dejlige lune dage også.

Strynbo/langelænding kan man overhovedet få hondaer nok, jeg mener også som du selv siger at jeg ikke har for mange, man kan da altid bruge en ekstra Honda. Alene bare lyden af den lille støjsvage 4 takter kan få tænderne til at løbe i vand.

KIM BS jo tak dagen har været helt fin, vi var lige en smut på Hals havn her i aften, i den gamle Ford Popular fra 1954 for at få en is, og der var bare rigtig mange mennesker nede i dette gode vejr.

Og til dig Dexta, jeg håber bare at du nyder dine 3 ugers ferie, og ikke tænker på faget som mekaniker overhovedet. En skam at du ikke kunne deltage i arrangementet på Hals havn i aften, men nu var du jo også med dernede i lørdags, hvor du var chauffør i den lille røde NSU sportprinz. Der havde vi også en rigtig dejlig aften.