Side 1 af 1

NSU Quickly Tomgang

: fre 20. mar 2020 14:23
af ChristianS
Hej

Min NSU Quickly går ujævnt i tomgang. Den går op og ned i omdrejninger og er meget følsom på gassen når den står i tomgang. Den kører helt som den skal men går nemt ud hvis jeg holder stille efter jeg har kørt. Har i bud på hvad der kan være galt?

Mvh Christian

Re: NSU Quickly Tomgang

: fre 20. mar 2020 16:18
af 12V
Hej Christian

Mit første bud er for mager blanding ved tomgang. Der er nok ikke meget at justere på sådan en gammel bing, så jeg tænker nærmere falsk luft?

Kunne også være svag gnist styrke ved lave omdrejninger.

Re: NSU Quickly Tomgang

: fre 20. mar 2020 18:18
af FS1originalen
Carstens bud er rigtig gode, men lige en mulighed mere:
Vær sikker på at gaskablet "er så løst" at du er sikker på at det er tomgangsskruen der bestemmer. Det er før set at spjældet hænger i kablet så bare man drejer styret ændres omdrejningerne i tomgang.

Erik

Re: NSU Quickly Tomgang

: fre 20. mar 2020 20:08
af knallert
utætte pakninger/skævheder i studse ..falsk luft..kan også give urolig tomgang..men gaskablet/tomgang skrue er et godt start punkt..jeg døjer for tiden med en 4 takter..men tror at flyderen er ustabil..så bensin nievoet svinger..så den skifter mellem mager og tyk blanding

Re: NSU Quickly Tomgang

: søn 22. mar 2020 17:06
af ChristianS
Det er en helt ny karburator der er på. Den gamle karburator havde en lidt større strålespids. Kan det hjælpe at sætte en større i? Hvis det er svag gnist ved lave omdrejninger hvordan tjekker jeg så det?