Side 1 af 1

Derby ferrari

: man 30. mar 2020 19:31
af Helgedubs
Hej folkens jeg har en derby ferrari som jeg så småt er gået i gang med at restaurere. Den kører men noget der hedder syncro Flex hvilket betyder der er remtræk fra krumtappen til gearkassen via en tandrem. Er der nogle der kan hjælpe mig med at finde ud af hvor jeg kan få fat i sådan en. Tændings systemet skal også have en tur. Jeg ved ikke om det bare er platinerne der skal poleres eller om det hele skal skiftes. Og hvor tror i man kan finde originale reservedele?😊

Re: Derby ferrari

: man 30. mar 2020 22:18
af FS1originalen
Hej,
Velkommen på forum. Jeg er temmelig sikker på at jeg har set "en eller anden" have nye Syncroflex remme i nyere tid, men kan ikke huske hvem.
Jeg har lige sendt spørgsmålet videre til "Mr. Derby" og håber på et positivt svar i løbet af tirsdagen.
Mon ikke tændingen er en Bosch. Hvis ja, så prøv at kigge på dele til Puch - der er en rimelig chance for at feks. platiner er de samme.

Erik

Re: Derby ferrari

: man 30. mar 2020 22:21
af Helgedubs
Hej Erik tak for hjælpen i første omgang.

Re: Derby ferrari

: tirs 31. mar 2020 21:24
af FS1originalen
Nu har jeg forhørt mig hos 2 eksperter, og desværre var svaret begge steder: Den syncroflexrem er ikke til at skaffe :(
Mit næste spørgsmål var: Hvad gør man så?
Man søger åbenbart efter en anden motor - den er også lavet både med kædetræk, og tandhjulstræk. Ved modellen med tandhjulstræk skal man være Obs. på at den har en anden tænding der roterer den modsatte vej.

Øv... Men det var desværre hvad jeg kan bidrage med.

Erik

Re: Derby ferrari

: ons 1. apr 2020 13:47
af knallert
måske en tandrem fra en 4 takt autboard motor..eller noget industri..hvad er tandhjul metrisk modul..eller måske det er tomme....man skal nok måle tandafstanden..der er nogle formler for det..jeg kan fræse nye tandhjul..hvis det kan hjælpe..

Re: Derby ferrari

: ons 1. apr 2020 14:55
af 12V
Jeg er også blevet spurgt på denne rem, via mit arbejde (lejer og transmissioner). Jeg har ikke kunne finde noget i standard programmet der kan matche, desværre.

Re: Derby ferrari

: ons 1. apr 2020 16:59
af Helgedubs
Tak for hjælpen alle sammen jeg må finde en anden motor så... Øv