Side 1 af 1

Ciao vil ikke gå i tomgang.

: tirs 30. maj 2023 16:53
af Ciaodriver
Hej jeg har et mystisk problem, min ciao vil ikke holde sig i tomgang når den er kold og samtidig har tændt lys, den dør omgående når jeg tænder lyset, men når den er varm er det ingen problemer ...nogen bud på hvad der er problemet ? det skal dog nævnes jeg jeg er kommet til at bytte om på ledningerne så sort/ rød kan jeg have ødelagt noget ? evt fødespole,,,

Re: Ciao vil ikke gå i tomgang.

: ons 31. maj 2023 12:09
af 12V
Det lyder mystisk, kan der være lidt overgang til den sorte ledning stadig, altså den der går til den udvendige fødespole? Jeg tror ikke at den har kunne brænde fødespolen over, ved at der har været byttet rundt på lys og tænding. Spolerne er nemlig næsten ens.
Eller er det stel og lysspole du har byttet rundt på?

Re: Ciao vil ikke gå i tomgang.

: ons 31. maj 2023 13:45
af Ciaodriver
det er disse 2 ledninger jeg kom til at bytte om på, lysspole og stel. her til morgen skulle jeg lige prøve igen, og da gik den fint også kold selv med lys tændt, men efter en tur på ca 1 km var det så galt hvis lyset er tændt, det er som om hvis den har bare lidt over tomgang så kan det godt holde sig igang, men er næsten umulig at starte, ligeså snart jeg slukker lyset starter den med det samme med et enkelt tryk i pedalerne,, så det må være noget med lyset, selv om jeg ikke kan få det til at passe, for fødespolen har vel ikke noget med lys at gøre ?

Re: Ciao vil ikke gå i tomgang.

: ons 19. jul 2023 14:32
af Ciaodriver
Nye platiner og kondensator, samt ny kabelsko ved tænd spole, så er problemet løst.