Side 1 af 1

Honda CD50 Sædemål

: man 9. jun 2008 18:34
af Anders A
Hej som jeg ved er det lidt Honda folk her. kan nogen svare på om det er den originale skumgummi form jeg har til mit sæde for enden ligner da godt nok med rundingen

Højde - Ca 59cm
Bredde - 18,5 cm.

Tak for hjælpen :wink: :wink:

Re: Honda CD50 Sædemål

: man 9. jun 2008 22:24
af FS1originalen
De ser rigtig nok ud. Længden er til gammel model, men du skriver 73 så det er fint nok. Spørgsmålet er så om du kan få et brugbart og behageligt sæde ud af det.
Forreste halvdel ser ud til at være "siddet ihjel" og der skal nok noget ekstra skum i rette kvalitet til. I bagklogskabens lys ville jeg nok opsøge en sadelmager (feks. Gunnar Thomsen i Brovst) for at få bygget noget på :!:

Har selv forsøgt 2 gange. Første gang med pålimning af et stykke liggeunderlag og slibning af kanterne. Resultatet blev et sæde der ikke så pænt og jævnt ud, og så føltes det som at man sad på en sæk druknede kattekillinger :oops: :evil: Anden gang fandt jeg et stykke skum i noget bedre stand end dit og resultatet er brugbart men ikke perfekt.
Oveni det så skulle sædebunden bygges op med mindst 20 meter autogensvejsning og en ny bund fra et FS1 buddyseat som "kantdonor".

Skulle jeg rode mig ud i den slags en anden gang så bliver det et nyt sæde fra DaxErik. Han afkorter det til ny model og skifter betræk så det passer til Gl. model.

Erik

Re: Honda CD50 Sædemål

: man 9. jun 2008 22:29
af Yamaha FS1 50SS
Hej

Jeg brugte autosadelmageren i Tilst ved Århus til min 1975`r det syntes jeg at de slap godt fra med original look og god siddekomfort :D :D så jeg kan varmt andbefale dem :wink:

Re: Honda CD50 Sædemål

: tirs 10. jun 2008 16:19
af Anders A
Jeg har et helt spritnyt originalt betræk som næsten kan gå på jeg tror at tidligere ejer selv har lavet det. Og ja det er totalt smadret og siddet ihjel skal have lavet et nyt. Kunne bare være sjovt at se om det var det originale og om nogen havde nogen mål på det så kunne man jo lynhurtigt sammenligne :)